Lediga dagar i Moskva

Hej på er, hoppas att ni mår bra! Jordan har knappt haft en enda ledig dag sen vi kom hit och efter förra matchen fick dom 3 dagar. Så istället för att åka hem till Sverige som vi brukar, gjorde vi en weekend i Moskva av dagarna. Det har varit så mysigt att bara vara lediga och kunna göra saker, få uppleva Moskva på ett annat sätt.

Vi tog en lång frulle hemma som vi alltid gör så fort vi har den möjligheten, älskar det! Tog oss in till stan och satte oss på en ilFORNO för lite lunch.

& lite fika <3

Området vi bor på är verkligen perfekt eftersom vi har hund, vi brukar ta en promenad till parken vid oss och kasta lite boll. Vi fixade lite käk och satte oss sen framför power som är en av våra favorit serier, just nu kollar vi tre olika. Men alla är olika så det beror liksom på vilket mode man är på haha. Och ja det är typ alltid jag som står för att käka mest choklad här hemma.

I tisdags började jag dagen med ett pass på gymmet, mina armar var döda och bara att sätta upp mitt hår i en toffs var en utmaning kan jag säga. Vi båda var sjukt sugna på sushi så det blev det, denna var dock tyvärr inte jätte god. Men vi hängde ett bra tag i stan och fixade lite ärenden, bara myste tills...

Det var dags för lite fika igen. Handlade hem lite käk och hade en lugn kväll hemma som bestod av att Jordan spela playstation :) haha, jag hängde ändå med Lovisa genom FaceTime så vill ändå säga att min kväll slår hans playstation kväll.

Och igår blev det pannkakor till kvällsmat.
Nu sitter jag i soffan och har fått i mig frukost, jag har en del på schemat idag men jag ska iallafall börja med att åka till gymmet och springa av mig lite. Sen måste jag ta tag i mitt ryska plugg... har en del att ta igen efter dessa dagarna.

Vi hörs,
KRAM

  • Vardag

Gillar

Kommentarer