Lördag

Hej på er, idag är det den den 13:de och Lördag. Jag är fortfarande själv i lägenheten och Jordan är på bortamatch! Jag kan tycka att det är rätt mysigt att vara själv ibland men jag är ju ändå den som gillar att ha en massa planerat och att göra saker så när jag är ensam får jag oftast mer saker gjort än när vi båda är hemma och istället hittar på annat ihop.
Jag har även passat på att hänga mycket med tjejerna och faktiskt läst mer i min bok, igår läste jag lite på eftermiddagen men jag fick verkligen kämpa mig igenom ett kapitel för att mina ögon slocknade haha! Jag gör alltid så när jag läser, det är typ mitt bästa tips ifall ni har svårt att somna på kvällarna, läs en bok. Jag somnar iallafall super lätt av det. Så jag kom ju inte så långt igår utan tog en nap istället så jag ska läsa lite mer idag, däremot behöver jag läsa lite i mina skolböcker också vilket inte alltid är lika spännande...

I både Onsdags och Torsdags var vi hemma hos Lina och fixade mat, kollade film och även första matchen i Europa leuge. Det är rätt spännande att kolla när det är något nytt det gäller, annars är ju inte jag ett jätte fan av att kolla fotboll utan det blir ju mest en mysig grej och anledning för oss tjejer att ses!

Igårkväll gjorde jag en super god snackssallad typ? Det var iallafall Honungsmelon, fetaost och avocado! Man brukar ju ofta göra med vattenmelon men även detta blev sjukt gott så Tips tips om ni inte provat. Idag var jag iväg och fixade fötterna i stan vilket jag velat göra hur länge som helst nu, älskar att ha fräscha fötter inför sommaren när dom typ varit instängda hela vintern haha. Snart ska jag och Lina gå en promenad i skogen med hundarna.
Det är inte jätte nice väder idag så det blir mysigt.

Hoppas ni får en bra lördag,

KRAM

Gillar

Kommentarer