Lördag & Filmkväll

Igår var det lördag och jag lagade potatis och kyckling i ugn, så gott och så enkelt. Sen satte Jordan sig och spelade och jag satte på en film på tv, som för övrigt var så bra! Jag blandade lite mellan att gråta, stå upp och sitta ner med bella i famnen. Det var en thriller romantik som var så känslosam men också så spännande. Safe haven hette den, har ni sett den? Annars har ni något att kolla ikväll. Jag minns att jag sett den en gång innan men kom inte ihåg filmen alls så blev som att jag såg den för första gången.

Jordan fick även ett litet utbrott på mig igår, jag är ju en sån person som gärna rensar undan lite och det finns verkligen inget mer harmoniskt för själen än en städad lägenhet, tycker jag. Älskar verkligen ordning eller egentligen inte ordning, utan det kan ligga lite saker framme så länge det är rent. Så att Bellas leksaker ligger över hela golvet stör mig inte lika mycket som om det skulle stå massa äcklig disk framme eller dammiga golv.
Så jag hade ju då för ett tag sen plockat undan lite här hemma och förmodligen råkat slänga nån liten grej jordan behövde, han har lockigt hår så när han klipper sig kort kort så blir det som vågor på huvudet istället och då finns det tydligen en liten mössa (?) som man sover med där då vågorna ska hålla sig på plats. Det såg ut som en liten nylån strumpa och den tänkte väl jag att han aldrig skulle använda igen, men det fick man ju höra igår kan jag säga :)
Jag beställer en ny till dig älskling.

Idag har jag iallafall varit och tränat sen fixat tvätten och bytt lakan i sängen. Brukar göra det varje söndag, samt torka av och dammsuga. Gillar att starta den nya veckan med en ren lägenhet innan man ska ta tag i jobb och plugg.
Senare ska jag möta upp tjejerna i laget för att kolla kvällens fotbollsmatch, käka lite mat och bara umgås.

Efter landslagsuppehåll var hela familjen samlad igen <3

Bella låg bredvid mig hela kvällen igår och var så mysig.
Mitt nya favoritmellan mål, jordnötssmör på banan. Oj vad gott det är! Jag har blivit så dålig på att tänka på vad jag äter och att jag ibland kan komma till gymmet och inte orkar för att jag förmodligen ätit för lite utan att ens tänka på det. Så nu har jag börjat med lite mellanmål så att jag aldrig behöver hamna i någon dipp.
Även ägg har blivit en favorit, så gott med knäcke och ägg på.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
It has been said Bianca that "cleanliness is next to godliness" <3