Lördag hemma hos mig och träningspepp

Heeeej, hur mår ni?
Igår hade jag några vänner över här hemma.
Jag och mina vänner här i Norrköping har lite samma liv vilket leder till att våra killar oftast är borta samtidigt, eller ja alltid skulle jag säga haha.

Vi åkte faktiskt iväg igår under dagen va en kvart här ifrån och det var verkligen det sjukaste jag sett. Här i stan har vi ju nu bara slask och så fort det kommer snö så försvinner det igen eller så blir snön svart på grund av alla avgaser. Vi hittade nu snöparadiset och det var heeelt vitt, inga fotspår och så lugnt. Väldigt mysigt.

Under kvällen åkte vi till Maxi och köpte hem lite tapas, fixade iordning tillsammans och satte oss framför mello.
Brukar ni se mello? Är ni liksom såna där som sitter framför tvn so fort det börjar och följer det tills allt är slut och sen verkligen längtar tills nästa gång?
Jag kollade mycket när jag var yngre men har inte kollat på flera år, det är ju dock lite mysigt att ha i bakgrunden första avsnittet liksom. Sen tycker jag inte det är så intressant när allt går vidare med alla olika tävlingar och heller inte direkt koll haha.


Idag jobbar jag hela dagen sen ska jag faktiskt försöka ta mig till gymmet nån timme. Vill så gärna hitta tillbaka till motivationen igen, vet att jag tycker det är kul när jag väl kommer igång så ska försöka hitta lite nya utmaningar jag kan göra.

Vet ni vad som skulle vara kul?
Att exempelvis varje vecka eller månad ha ett mål, dock är det kanske roligare att ha mindre saker varje vecka än lite svårare grejer varje månad?
Man borde ju få större kick om man klarar mindre saker ofta. Hmm ska nog prova det!
Har ni gjort något likande och har ni några tips på mindre utmaningar man kan ha?

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer