Lugnet innan kaoset

Godmorgon Godmorgon, hur mår ni?? Jag mår iallafall väldigt bra idag. Jordan kom hem inatt och imorse fick vi sovmorgon och gick inte upp helt från sängen förens 11.
Som jag nämt tidigare så har en restaurang öppnat i samma hus som vi bor, precis nedanför oss och vi var där vid öppningen och käkade som ni såg i tidigare inlägg. Men grejen har varit såhär, att det är typ det mest perfekta stället som har ALLT, extremt mysigt och sjukt bra mat. Man kan vara i vilket mood som helst och man är ändå sugen på att gå dit. Förstår ni?
Men sen efter dom dagarna vid öppning har det varit smockat med folk, nästan så att jag till och med har tyckt det varit jobbigt att gå ut med Bella här i parken för att hela uteserveringen är med liksom, ALLA ser och kollar när man går och kommer. Vilket har gjort att jag inte ens är sugen på att hänga där längre 😂

Imorse gick vi dit och det var SÅ mysigt. Vi var där när dom öppnade och allt var lugnt, det var bara få människor där men ändå var det saker som hände hela tiden, köket var liksom igång, personalen var vid liv och fixade med saker hela tiden. Sånt där ÄLSKAR jag, man ser liksom att stället lever och man har chansen att iaktta allting. Stunden där det nästan bara är vi där men vi får vara med om när allting händer, vi ser hur människor börjar trilla in, fler och fler som är taggade på att äta lunch. Personalen och kockarna får mer och mer att göra. Vi sitter där vid vårat bord och iakttar allting, hur det går från lugnt till mer och mer liv i restaurangen. Detta är nog min favorittid, jag älskar det. När restaurangen är fylld av lunch gäster, är vi redan nöjda och ute ur restaurangen.
Förstår ni känslan?

KRAM

Gillar

Kommentarer