Måndag

Hej vänner, har precis kommit hem från veterinären med Bella då vi håller på att hitta ett bra foder som ska passa hennes mage. Jordan är ledig idag så vi hade en morgon med lång frukost framför TVn, mysigt.
Det blev en väldigt bra kväll igår med vinst för laget, vi beställde pizza och kollade serie med chips & choklad.

Jag håller just nu på med ett projekt inom min utbildning där jag ska fixa lite saker här hemma i ett utav våra rum, kommer även lägga upp ett inlägg om detta sen vilket jag tror kommer bli kul att se.
Har en del att plugga idag så ska sätta mig på något fik i stan tillsammans med Emelie och Lovisa och förhoppningsvis få lite gjort där. Tycker det är så skönt att få komma ut från lägenheten lite just när man pluggar på distans, eftersom att jag inte har någon skola att gå till och träffar inte så mycket folk genom min utbildning så är det alltid skönt att få gå iväg någon stans och sätta sig med andra som också pluggar. Även om det inte är samma utbildning.
Man får mer gjort och kan lägga plugget bakom sig sen när man väl kommer hem, sitter jag hemma blir det så lätt att jag tar väldigt mycket pauser och får inte riktigt samma disciplin haha.

Vad ska ni hitta på idag?


Kram Bianca

Gillar

Kommentarer