Matchdag & Yoga

Hej vänner, hoppas allt är super bra med er!

Igår vad jag på Yoga med några av tjejerna, asså gud vad jag underskattat yoga. Jag tror verkligen att jag gått på helt fel pass tidigare för ni vet när man ska upp i alla dessa sjuka ställningar och det bara värker i hela benen, det är nästan värre än ett träningspass bara för att man inte KAN liksom... Iallafall så var passet igår det mysigaste jag varit på, det var mer som att man satt och stretchade istället för att stå i poser och ja det är ju säkert olika typer av yoga och att jag helt enkelt bara inte hittat det som passat mig förens nu. Grejen med alla de olika poserna är att jag inte riktigt har tålamodet till det, för jag vet ju att jag också hade klarat det bara jag hade gått några gånger men detta passade mig bättre.
Dessutom sprutade hon nån juldoft i hela salen så man blev ju helt mysig i hela själen.

Idag var jag uppe tidigt, jag brukar i och för sig gå upp ganska tidigt men tidigare än vanligt då jag skulle hänga på ett homestaging/styling projekt idag tillsammans med Bohag192, ni hittar hennes Instagram HÄR. Otroligt duktig tjej och dessutom så sjukt härlig! Kul!

Ikväll är det dags för match och det är så sjukt kul nu när vi ligger så högt upp i tabellen och är så nära på att kunna vinna, det blir roligare att följa på ett annat sätt när det verkligen är vinna eller förlora som gäller (vinna såklart). Ja vi får se hur det går, är sjukt taggad på att få stå och heja på!!

Ser ni det fina setet på bilden?? fick hem det här om dagen och älskar det, tänkte lägga upp bättre bilder på det senare idag eller eventuellt imorgon. köpte även airpods igår, aldrig riktigt fattat varför man ska ha såna eller varför folk köpt dom men nu kan jag inte vara utan haha!

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer