Merry Christmas!!

God jul på er, lite sent. Vi landade på curaçao natten innan julafton och med tidsskillnaden så var er julafton redan slut när vår typ började här haha.

Vi firade julafton kvällen innan vi skulle flyga hemma i Sverige, både med min familj och med jordans familj.
Julen för mig är och har alltid varit något positivt, jag älskar den och det är något jag kommer ta med mig hela livet. Så det var så himla mysigt att få ihop julfirande även om vi skulle vara borta på själva julafton.

Så vår julafton spenderade vi i vår villa, med frukost utomhus och lite julmusik i bakgrunden och gick sedan ner på stranden.
Detta är mitt första år jag inte är hemma på julafton, och eftersom att vi fick fira innan så kände jag inte av det alls.
Det kändes bara som att julafton redan var över liksom, så vi gick inte heller in för att fira någonting denna dagen. Utan bara njuta av att vi var här helt enkelt.

På kvällen tog vi en fördrink på altanen och sen käkade vi middag på stranden.

Jag ligger vaken och funderar på om jag ska tvinga mig själv att somna om, gå upp och ta en kaffe eller gå och träna...
Jag har inga problem med tidsskillnaden på dagen eller kvällen men jag vaknar så sjukt tidigt på morgonen. Klockan är snart 6 på morgonen här och jag älskar att vara uppe i tid, men 6 är lite tidigt även för mig. Speciellt när man är på semester haha.

Hoppas ni alla hade en underbar jul så hörs vi snart igen!

KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer