Midsommar

Som midsommartradition i vårt fina Helsingborg åkte jag och Lova för att plocka jordgubbar på morgonen.

Vi skippade kransarna i år och gjorde istället egen jordgubbstårta. (Som verkligen blev helt galen).

Jag satte på mig en somrig topp och såg ut såhär!

Det var dags att öppna upp första flaskan och lite midsommarlunch.

Skål!

Hej på er, äntligen har jag fått fram mitt midsommarinlägg. Jag har haft sånt sjukt strul med att ladda in bilderna på datorn att det har varit helt galet. Men nu satte jag mig och verkligen verkligen letade efter felet och lyckades nu få in bilderna på datorn och sen på portalen.
Så midsommar... Oj oj oj vilket dag, denna midsommar var verkligen den bästa under alla år. En midsommar jag föralltid kommer att tänka tillbaka på och komma ihåg.

Jag och Lova som längtat efter denna dagen gjorde det till världens midsommarmiddag bara vi två, förrätt, huvudrätt, efterrätt och snacks.Vi träffades redan på morgonen för att åka och handla all mat och plocka jordgubbar. planen var att göra midsommar kransar men vi släppte det och gjorde istället världens godaste tårta! Vi satt från 4 tiden och hade världens tjejgäng med sjuka samtalsämnen (som jag aldrig riktigt förstår hur vi kommer in på), spel och musik. Här satt vi mellan våra flaskor vin och olika rätter till kl 2 och matkoma. Vi tog en taxi in till stan, mötte upp gamla vänner, min bror och hans vänner, bästa vänner och dansade hela natten. Bokstavligen. Tiden bara försvann och jag kollade inte en enda gång på klockan under hela kvällen. Men klockan blev strax efter 5 och folk började dra sig hemåt, vi gick igenom stan ytterligare en sväng och strax där efter blev jag upphämtad. Somnade sen väldigt skönt bredvid Jordan ❤
En helt perfekt dag och precis så som en sommarkväll ska vara. Ja denna dagen kommer jag minnas för evigt.


Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer