Min bästa äggröra

Så när jag började träna med min PT så gick vi igenom lite kring mina mål och vad jag vill uppnå med träning och kost. Det som är viktigt för mig är att må bra och ha en bra balans mellan träning och kost. Jag vill inte behöva ta bort något eller gå på någon form av diet. Jag tror mer på själva balansen och att äta lagom av allt är bäst precis som att träna lagom och träna lagom av allt är också det bästa.

Däremot så såg vi att jag får i mig lite för lite protein vilket faktiskt inte chockar mig, jag är rätt dålig på att äta kött överlag men ska bli bättre på framförallt kyckling och fisk.

Men sen har jag även börjat äta ägg till frukost och jag gillar inte när det verkligen smakar ägg och tycker ägg har en ganska äcklig lukt även om man steker det haha.... MEN tänkte visa vad jag gör för att göra en mer matig och mer smakrik äggröra/omelett.

Först steker jag lite färsk chili och schalottenlök i olivolja, jag tar ganska rikligt med olivolja för att det ska räcka till allt annat också och man vill inte behöva lägga till kall olja när allt annat redan är uppvärmt.

Sen tillsätter jag grönkål och spenat, ungefär en halv näve av båda. Du kan självklart ta mer eller mindre beroende på vad du gillar.

Sedan tillsätter jag två eller tre ägg beroende på hur hungrig jag är. Här är plattan oftast väldigt varm så det kan räcka att nästan ta av den från plattan och röra runt så tillagas det väldigt snabbt.

Sedan toppar jag med lite tomat, parmesan ost och salt!

Mums.

KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Tack för tipset

nouw.com/ingajohansson