Min födelsedag

Hej på er, hoppas att allt är bra med er och att ni alla haft en bra start på det nya året.
Jag har haft väldigt mycket på senaste och även mycket behov av att vara själv men också att prioritera tid med familj och vänner.

Jag tycker det är extremt roligt att skriva här inne och dela med mig av saker till er men bloggen har alltid varit mitt intresse. I och med att det inte är mitt jobb på något sätt så använder jag det mer som en kul grej. Men det gör också att jag ibland får stunder där jag kanske inte delar med mig av lika mycket, när jag ibland har jätte mycket att dela med mig av.
Det går helt enkelt i perioder och jag kommer aldrig publicera något för att jag måste eller känner någon form av stress eller press, utan som sagt är detta bara ett intresse jag har vid sidan av allt annat.

Men till något helt annat! Idag är det min födelsedag, vilket såklart är en rolig grej att dela med sig av haha.
Det som känns tråkigt just idag är dock att min mamma inte längre bor i Sverige och Jordan är på träningsläger vilket är två personer som jag mer än gärna spenderat min födelsedag med.

Började iallafall dagen med sång, presenter och kaffe på sängen av Jordans familj. Sen gick vi och käkade frukost på ett favorit ställe här i stan!

Åkte hem till mamma där hon förberett en ledtråd till en väldigt fin present. <3

Ikväll är det middag hemma hos pappa med familjen, och i helgen firar vi vidare i Stockholm!
Så tacksam för alla fina människor runt om kring mig.

KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Men grattis fina du!!! nouw.com/isabelhakansson
Johannagrahn
Johannagrahn,
Grattis på födelsedagen!!!!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229