Min HELG

Hej på er, har ni haft en bra valborg och helg? Denna helgen kändes väldigt lång men mysig.

Förmodligen för att det var valborg och kändes som helg redan från torsdagen.

Vi kollar!

Valborg var väldigt lugnt för oss men den blev exat som jag ville ha den. Vi började med en chill morgon, lång frukost och kollade Black af som är en serie på Netflix vi börjat kolla nu varje morgon. Typ som modern family och avsnitten är bara 20 min långa. Jag gick en lång runda med Bella, Jordan tränade och satte sig sen och spela såklart så jag hoppade in i duschen, gjorde en ansiktsmask och hade min lilla egentid. Jag lyssnade på musik och kollade youtube.

Sen började kvällen och vi fixade i ordning arrabiata som är en favorit här hemma och kollade en komedi. Efter filmen satte vi på musik och satte oss vid matbordet istället och spelade uno lite för länge haha, men som sagt en väldigt mysig kväll.

(Ja jag har nu tvättat spegeln)

Vi hade några vänner över på middag, vi beställde hem lite olika rätter från en thai restaurang här i stan och sen åt vi våfflor till efterrätt följt av spel resten av kvällen.

Vi provade ett nytt spel som är lite likt maffia, minns dock inte riktigt vad det hette men väldigt roligt haha. Har ni spelat maffia någon gång? SÅ kul när man är ett gäng.

Sen var det lördag och vädret bjöd på sol och vi drack rose, käkade mat och spelade spel IGEN. Det funkar liksom alltid.

SÖNDAG och Golf, tacos, mästarnas mästare och godis var ungefär vad vår söndag bestod av. Jo vet ni, jag rensade våra garderober och organiserade så mycket i olika lådor osv. Hur bra mår man inte när man faktiskt får gjort såna saker, speciellt när man inte planerat det utan man bara får det gjort för att man får feeling. Älskar det!

Nu är det ny vecka igen och jag känner ungefär som förra måndagen, man har så mycket tid och jag vet inte vad jag ska göra med alla dagar haha. Jag ska iallafall ut och springa EN gång denna veckan, det har jag bestämt. Hoppas ni alla hade en mysig helg.

KRAM,

Bianca


#bes

Gillar

Kommentarer

jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
vilken chill helg du haft🤩
nouw.com/jenniferliindqvist