Min helg

Heej,

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett helg inlägg så det kommer helt enkelt här.


Början på helgen (Torsdag, började lite tidigt) spenderade jag hos mamma. Vi hängde ute på terassen, solade, käkade lunch och njöt av solen.

Sen var det fredag och jag fick besök av mina tjejkompisar. Dom kom ner för att bo hos mig hela helgen och jag skulle visa dom Helsingborg. Vi käkade lunch utomhus och åkte sedan hem till lägenheten för att spela lite spel, dricka rose och bubbel.

På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang i hamnen, där satt vi tills solen gick ner och längre för att sen gå vidare och ta varsin drink innan vi gick hem igen. Bästa med att bo mitt i stan är ju verkligen att man kan gå överallt, speciellt under såna här sommarkvällar.

Sen var det Lördag och vi började dagen med en strandpromenad upp till ett av mina favorit frukostställen. Så mysigt och med tanke på att vi trodde det skulle regna fick vi en helt perfekt dag med massa sol.

Efter lite chill hemma åkte vi och käkade lunch, åt glass och åkte sen hem igen för att duscha av oss, packa väskor och förbereda för en picknick på stranden.

Så mysig, perfekt och härlig helg.

Nu har tjejerna åkt hem, det är ny vecka och jag har precis slängt in en tvätt.

Idag har jag inga speciella planer utan ska bara fixa från helgen, komma in i rutiner och ikväll ska jag träna. Har ni haft en bra helg??

KRAM

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Som du säger - en helt perfekt helg🧡
nouw.com/ellendelin
Lycklig
Lycklig,
Fantastisk! saknar vädret ogen och de där jordgubbarna 😍
nouw.com/lycklig