Min helg

Hej vänner, nu är det Måndag igen och ny vecka. Hur har er helg varit?
Min helg kändes så himla lång, eller det kändes som jag hann med väldigt mycket iallafall.
I fredags hade jag och Jordan myskväll för att jag på Lördagen skulle åka till Helsingborg, vi gjorde Tackpaj som jag skrev och delade i förra inlägget.

Ja på lördagen tog jag tåget vid 7 mot Helsingborg och var framme vid lunchtid då Lova hämtade upp mig på stationen<3
Jag har kommit på hur mycket jag altid tänker att jag älskar att åka tåg, jag tänker alltid att det ska bli så mysigt att få sätta sig ner och bara lyssna på roddar, plugga eller kolla någon serie. Men sen slutar det med att hela tåget är fullproppat så du sitter med 4 andra människor som breder ut sig och man kan knappt röra sig eller ens fokusera på plugg för det känns som alla andra hänger över din skärm också. Börjad med att plugga lite fram tills att mannen bredvid mig läste allt jag skrev, jag vet inte varför men jag blir så obekväm.
Men tiden gick faktiskt ganska snabbt och jag lyssnade på poddar eller musik.

Tiden i Helsingborg bara försvann så snabbt samtidigt som jag kommer ihåg att jag tänkte att vi skulle ha så mycket tid tillsammans och vi skulle hinna göra så mycket den dagen. Vilket vi även gjorde! Jag kom alltså dit för att fira henne men även för att fira min bror.


Myshäng i våra nya pyjamaser i fredags. Kolla lilla fisen, mitt hjärta smälter

Vi började med att baka efterrätten till middagen som Lova skulle hålla i. Vi bakade två olika kakor och jag ångrar mig att jag inte åt mer än vad jag gjorde för det var ju så gott. Är lite avundsjuk på att Lova har kvar en massa i sin kyl.
Men hur underbart är det inte när man på en middag blir bjuden på en riktigt bra efterrätt? Jag är ju verkligen den som nästan mest ser fram emot förrätten och efterrätten. Åh jag saknar dig redan.

Ett resultat på en av efterrätterna.

Efter lite bakande åkte jag hem till Mamma för att fira min bror, vi kom dit och började att fira med lite Champagne och presenter.
Vi brukar alltid äta kalkon på julafton istället för julmat och detta året kommer min bror vara bortrest så därför tog vi kalkonmiddag denna kvällen istället för att kompensera upp. Julen är verkligen något alla i min familj tagit seriöst och vi har alltid samlats allihopa och firat tillsammans. Så det blir första året utan min bror nu, men roligt att resa också såklart.

Så vi käkade och bara pratade om allt som vi missat under tiden vi inte setts, väldigt mysigt.
Sen blev det efterrätt i soffan med lite mer snack om bland annat hur jag och min bror var som barn, det finns så många historier och jag tycker det känns så konstigt att man inte kommer ihåg haha. Man kan ju inte riktigt förstå att även en själv varit så liten.

Så mysigt avslut. Jag åkte sedan vidare hem till Lova där vi var ett gäng tjejer och fortsatte vår kväll. Vi åt lite mer efterrätt och satt kvar vid bordet ett tag innan några gick vidare ner i stan. Morgonen efter tog jag tåget hem igen.

På söndagen var det match, en viktig match som slutade så bra den kunde. Vi vann och jag hoppas med tummar och tår att detta håller i sig nu.

Jag har inte riktigt lämnat söndagen ännu känner jag haha, hann verkligen inte med allt jag skulle och tvätten ligger överallt. Ska iallafall sätta mig och få lite plugg gjort nu. Man vet ju att det alltid känns bättre efteråt.

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer