Min helg i bilder

Hej på er, vi har haft en väldigt mysig helg.

Älskar verkligen när man får den här helgkänslan vilket är svårt ibland i vår vardag.

Men denna helgen kom jordans familj på besök och vi hann med en hel del, vi har gjort något nästan hela tiden och man har liksom velat ta vara på tiden. Jordan hämtade upp dom på flygplatsen och sen åkte vi till en restaurang nära där vi bor och käkade middag.

Vi har haft mysiga kvällar med kortspel och så mycket bättre.

Jordan sover alltid borta dagen innan match så vi andra hängde hemma!

Och har kollat in staden en hel del, shoppat, fikat och ätit luncher.

Åh ser ni hur fint det är med alla lampor? Kan inte vääänta tills all julmarknad och julpynt är på plats, kommer gå runt här hela tiden.

Sen var det match! Faktiskt första gången jag går på bortamatchen , brukar alltid kolla hemma istället när dom spelar borta men det är svårt att få ihop något med allas schema så vi är glada att vi fick se en match ihop iallafall <3.
Som ni ser slutade matchen vääääldigt bra så vi firade med middag allihopa. Det finns inget bättre än detta, bara få umgås. Det finns ju inget som får än att känna sig så hemma som när familjen kommer på besök. Längtar så tills min familj också kan komma hit och se hur vi har det.

Här fyllde min bror 26 så vi ringde och fick säga grattis på FaceTime, en stor nackdel med att bo i en annan stad är just det. Man missar mycket som man gärna skulle vilja få vara med på.

Det var lite bilder från vår helg, en hel del mat men så fick det helt enkelt bli denna gången. En väldigt mysig helg och det känns alltid lika tomt när man haft besök och dom åkt hem igen.

Nu har vi lite att fixa med, ikväll väntar mat och film med vänner.

Hoppas ni alla haft en bra helg!

Kram,

Bianca

Gillar

Kommentarer