Min helg i bilder

Min lördagsmorgon började med kaffe & frukost i sängen. Älskar att sitta kvar i sängen när jag är ledig, kolla lite tv och sitta med telefonen/datorn innan man går upp för dagen.
Jag är en sån person som verkligen inte vill sova själv, sen vi fick Bella har det gått bättre men somnar alltid med TVn på haha. Blev dock så jävla rädd denna natten, jag hade Modern Family på bara för att ha lite röster i bakgrunden och sen vaknar jag i PANIK vid 3 tiden av att Bella skäller mot dörren och jag bara nej asså nu är det någon här inne.
Jag bygger också upp värsta senariet så fort något sånt händer, så jävla obehagligt ju?? Speciellt att hon tittar mot dörren, men kallar på henne och sen drar jag alla kuddar mot mig och drar täcket över mig (konstigt nog tänker man ju att ingen kan röra en när man är under täcket , eller är det bara jag?) Drar Bella emot mig och hoppas på att hon bara hört något från TVn. Nog svettig man blev eller.

Trots att Bella under natten gav mig en hjärtattack fick hon sin dagliga prommis och under kvällen träffade jag Angelica & Lovisa för matchnys. IFK spelade och avslutade med en viktig vinst. Efter matchen satt vi kvar ett bra tag och bara snackade, älskar verkligen dessa kvällar! Emelie kom även förbi lite senare och vid 01 tiden åkte vi för att plocka upp killarna på klubben & jag och Jordan åkte hem för att få sova tillsammans igen.

Under söndagen hade Jordan sen träning så vi åkte och handlade lite frulle, haha hur söt är inte Bella på dessa bilderna? Ser ut som ET 😂 Lilla älsklingen.
Jag fortsatte fixa i lägenheten & sen bara försvann tiden? Satt verkligen bara och kollade serier hela dagen, blandat med äta. När jordan kom hem beställde vi hämtmat och kollade Love Island, har fastnat helt...

Vi gick sedan in i sängen istället och kollade vår favoritserie (blacklist) säger det igen, har ni inte sett den SE den!!
Somnade sen på jordans bröst med Bella i famnen.

Hur var er helg?


Bianca

Gillar

Kommentarer