Min Lördag

Igår var det lördag och vi försökte verkligen göra lite lördagsfeeling av dagen. Det var helt galet bra väder här igår, 17 grader och sol.
Jag körde ett morgonpass som såg ut ungefär som mitt förra, dock har jag börjat minska på löprundan och köra fler back intervaller istället. Roligare tycker jag och bra för konditionen!

Mer då? Efter det satte vi oss ute läääänge och käka lunch, drack kaffe och spelade UNO.

Jag satte mig för att plugga en stund, köra igenom några föreläsningar och anteckna. Tror det blir mycket anteckna, lyssna och läsa när man läser på distans. Eller så känns det bara så för att man hela tiden gör det hemifrån och får sitta och lyssna på en timmes videor haha. Jag älskar dock anteckningar och skriver alltid ner lite för mycket.

Efter det var jag helt slut i huvudet så jag och Elin bestämde oss för att baka något riktigt gott och skapa ännu mer lördagskänsla. Vi gjorde en galen brownie med oreofrosting, herregud vad gott. Sen drog vi fram chipsskålen, tog varsitt glas vin och tog med killarna på lite UNO.

Vi har börjat spela om grejer nu vilket är så sjukt kul, eftersom vi bor alla tillsammans så blir det extra roligt att spela om saker man kanske själv inte orkar göra eller bara sysslor som är allmänt tråkiga. "Förloraren tar allas disk ikväll" tillexempel.

Det blev en pasta med tomat, vitlök, chili, salami, pinjenötter och parmesan. Oj vad gott. Detta är faktiskt en pasta min mamma gjorde en del när jag var liten. Mycket mat jag lagar är faktiskt med inspiration från henne. Även hon har varit mycket spontan och gått lite på känsla när det kommer till matlagning.

Och efter att brownien stått i kylen med frostingen så åt vi den till efterrätt.


Hoppas ni hade en bra Lördag!

KRAM

Gillar

Kommentarer

M
,
Vad pluggar du? 😊
Biancawaller
Biancawaller,
Hej! Jag pluggar interior design just nu 😊
nouw.com/biancawaller