Min Midsommar

Hej och Godmorgon!


Jag har precis varit på en promenad med Bella och gjort en kaffe och sitter nu och skriver till er. Jag tänkte uppdatera lite om vad jag gjorde på midsommar. Det var lite annorlunda detta året med tanke på vilken tid vi är i och eftersom att Jordan är i Ryssland och jag här så fick vi inte fira midsommar eller hans födelsedag tillsammans som var dagen efter, så det kändes skit tråkigt.

Men jag och Emilia hade iallafall planen att åka till en stuga i ystad saltsjöbad så det gjorde vi tillsammans med hennes kille och deras vänner. Emilia sov hos mig dagen innan så att vi kunde förbereda lite med maten, efterrätt och göra kransar. Såå mysigt. Hur mysigt är det inte egentligen med alla förberedelser inför att något ska hända? haha. Morgonen dagen efter packade vi bilen och körde mot ystad!

Väl där käkade vi en massa mat, körde ölkubb, beerpong, tipsrunda och dansade på bordet typ. Sen åkte vi hem dagen efter. Hade verkligen en midsommar känsla vilket var så mysigt, kan dock inte vänta tills jag ska få träffa Jordan igen och vi förhoppningsvis kan få ha lite sommar tillsammans också.

Hoppas ni alla hade en bra midsommar!

KRAM


Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,