Mina senaste frukost-favoriter

Bananpannkakor eller bananpannkaka, detta är en favorit hos mig som lite kommer och går.

Jag åt det hela hela tiden under tiden vi bodde i Norrköping tills jag verkligen för åt mig på det och slutade äta det helt haha.

Men en väldigt enkel frukost. Jag har alltid banan, ägg, havregryn och vaniljpulver i mina och använder mig av en smoothie mixer där jag häller i alla ingridienserna och mixar till en jämn smet. Mycket lättare att få till bra pannkakor då än när man mosar allt i en skål.

Sen brukar jag variera lite med att antingen göra en massa mini pannkakor eller en stor. Så gott både och faktiskt och sen självklart varierar jag med topping men favoriterna är hallon och honung eller jordgubbar med nutella.

Avokado mackor! Funkar alltid, så enkelt men så gott. Jag varierar med att ibland ha med ägg och ibland utan, funkar ju både med kokt, stekt eller äggöra men också så gott med bara avokado.

Lite chiliflakes, salt och peppar och ett krispigt bröd så har man en perfekt avokado macka.

Detta är min senaste hang up, åt detta hela tiden i Mosvka innan vi åkte hem.

Grekisk yoghurt med olika bär och frukt toppat med valnötter (Man kan ju ha vad man vill) och honung. Dock är valnötter så sjukt gott ihop med honungen så jag skulle rekommendera att ha det.

Också väldigt enkelt men super gott och med en massa vitaminer!

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Men åh, alla tre ser verkligen hur goda som helst ut!
nouw.com/fanip