Mina senaste ”hang ups”

Kan verkligen inte släppa att jag fick chansen att hänga med massa helt underbara djur här om dagen. Det är verkligen det mäktigaste jag gjort, att kunna ha ett bebislejon i min famn är något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.
Jag var hemma hos djuren till skillnad från när man varit på zoo och allting är för människans nöje, vilket är fruktansvärt.
Detta är det absolut finaste jag sett och mitt hjärta är fortfarande helt varmt efter denna dagen.

@Elle

Margaux Dietz bok. Tyckte denna var så välskriven och bra. Älskade att läsa den, fanns så mycket jag kunde känna igen mig i och även saker som gav mig mycket inspiration.
Läste ut den för ett tag sen så nu ska jag försöka hitta något nytt, jag fastnar så mycket mer för böcker som ger mig något som jag sen kan använda i min vardag om ni förstår hur jag menar.

Har två på min lista som jag ska läsa, läser ut dom först så kan jag isåfall tipsa er sen!

@pinterest

Badrum!
Som jag nämnt tidigare håller vi på att bygga lägenhet, om man ens kan säga så?
Just nu har jag iallafall fastnat helt på badrum, finns så mycket grejer man skulle kunna göra och det är detta året man har chansen att göra olika tillval. Såå spännande!!!

@Pinterest

En annan sak jag fastnat på senaste året är tatuering, är lite sugen på att göra något och jag har lite alternativ. Dock vill jag inte stressa fram något men jag har alltid sagt att om jag nån gång ska göra en så ska jag inte kunna släppa det. Då ska jag liksom ha gått och tänkt på det!
Just nu har jag en i huvudet som jag vill göra, så vi får se. (Inte den på bilden)

Hoppas ni tyckte detta inlägget var kul att läsa?
KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer