Mina senaste ”Wanties”

Känner mig så klar med detta väder nu och lever så mycket för varje dag när solen väljer att titta fram. Speciellt här i Moskva, blir som en helt annan stad! Så finns inget roligare nu än att bli inspirerad med en massa vårkläder och för att inte ens prata om sommarklänningar. Längtar längtar!!

Denna fina från Prettylittlething.

Sen vill jag ha ett par lite mer våriga jeans som är lite utsvängda eller raka. Så snyggt både till öppna klackar eller boots! Dom kommer från freepeople.

Jag älskar hudvård och har under senaste två åren varit helt besatt av att testa olika produkter och behandlingar. Har en hudterapeut i Sverige som jag alltid ge till och hon steamar alltid mitt ansikte när hon håller på med masker, serum osv. Nu såg jag att man kunde ha en egen haha, tänk vad mysigt att göra då och då för att sen lägga på en bra mask.
Den finns att köpa på Net-a-poter.

Sen en sån här borste. Vet inte om ni sett det tidigare men den här ska man schamponera håret med vilket ska rengöra mer på djupet och få bort allt smuts och gamla hudceller ordentligt. Dessutom stimulerar det hårsäckarna, så kan tänka mig att detta är bra även för de som exempelvis har problem med håravfall eller vill få tillbaka längden på håret.
Borsten kommer från briogeo men går också att hitta på REVOLVE.

Väldigt snygga enkla boots från Zara. Så snyggt till antingen tajta jeans eller barbent till somriga klänningar innan vädret blir för varmt.

Och ett par örhängen från Valentino. Hade mer än gärna gått runt i dessa på en middag eller varför inte under sommarens fester och häng. Lite roligare än vanliga ringar och kan enkelt piffa upp en vanlig outfit.

KRAM

Gillar

Kommentarer