När solen äntligen är framme

Hej på er, Idag är det äntligen FREDAG. Hur härligt!
Jag ska jobba hela dagen vilket känns rätt skönt, jag har haft många dagar lediga från just jobb nu och känner att det kommer vara skönt att komma iväg lite. Solen skiner även idag och det har varit helt sjuka vårkänslor här senaste dagarna.

Jag mötte upp Jordan i stan för att njuta lite och även skriva på för vår NYA LÄGENHET! Det var ju första gången jag såg den och den har en hel del förvaring vilket känns väldigt väldigt bra. Vi har knappt plats för varken skor eller kläder just nu så jag ser fram emot att få organisera upp lite.

Igår var jag utomhus en hel del, jag har verkligen haft en period nu där jag suttit vid telefon, dator och TV i princip hela dagarna. Jag har börjat sova dåligt, ni vet när man bara somnar lite lätt och inte kommer ner i djupsömn och har sen vaknat med huvudvärk. Jag tror verkligen det kan ha en stor påverkan på en, har fått ont i både huvudet och ögonen när jag tagit upp telefonen. Så igår mötte jag upp sara och vi tog en lång promenad i solen, därefter käkade vi frukost ihop och lite senare mötte jag upp Angelica och vi körde intervaller utomhus. Jag lämnade telefonen hemma och kände en sån skillnad direkt, lite sjukt faktiskt hur man påverkas av det där.
Imorgon åker jag till Stockholm med tjejerna och på söndag är det äntligen dags för premiär i allsvenskan, ser fram emot att möta upp min bästis och familj även om det så bara är för en dag.

Hur har er vecka varit?

KRAM

Gillar

Kommentarer

L
,
Vad fin du är, var kommer
dina solglasögon ifrån?
Biancawaller
Biancawaller,
Heej, dom är från Gucci ☺️
nouw.com/biancawaller