Nu har det gått ett tag....

HEJ på er, hoppas att ni mår bra.

Jag mår väldigt bra och har varit lite frånvarande här på bloggen för att det helt enkelt hänt en del. Jag har varit så glad senaste dagarna och njutit så mycket. Jag ska berätta varför.

Som jag berättat i senaste inläggen har vi suttit i karantän i Moskva och inte gjort något alls, vi har helt enkelt haft våra rutiner hemma i huset och allt inom fotbollen och livet har varit lite oklart. Men efter 2, 5 vecka fick vi äntligen tillåtelse att åka hem. Fortfarande oklart om ligan kommer fortsätta eller vad som än händer, vilket det är för alla just nu men vi är iallafall hemma i Sverige vilket känns så så skönt. Vi är hemma i lägenheten, nära familjen och nära våra vänner.

Situationen är inte lika påtaglig här då dom flesta lever på som vanligt, man är lite mer försiktig och hänger inte i stora folkmassor men många jobbar som vanligt och vistas utomhus vilket är en stor skillnad på hur vi hade det i Moskva, hur resten av världen har det och även bara hur exempelvis Stockholm har det, vad jag har hört iallafall. Men vi försöker leva som vanligt och ändå vara försiktiga. En liten update så hörs vi snart igen.

KRAM

Gillar

Kommentarer