Nutella tortillas & Besök

I Måndags åkte både Jordans mamma och gudmor hem igen och jag bäddade om gästsängen till Lova som kom senare under dagen. Hon har som sagt varit här sen i Måndags och åker hem idag så vi har bara försökt ta vara på tiden så mycket som möjligt nu när hon varit här då vi inte ses så ofta som innan när vi bodde i samma stad.
Vi pluggar dessutom samma kurs så vi har äntligen kunnat plugga lite ihop vilket har varit planen egentligen från början.
Vi har ätit gott, suttit vid matbordet alla tillsammans och bara pratat länge för att sen flytta oss till soffan och satt på en mysig film. Något både jag och Jordan älskar är verkligen när våra vänner och familj kommer på besök, så mysigt.

Samtidigt så känner jag som idag, när jag kommer ha kvällen för mig själv att det ska bli mysigt det också när vi haft gäster här sen en vecka tillbaka. Skönt att få i ordning lite och bara vara.
Det brukar alltid gå väldigt lång tid innan jag och Lova ses men nu kunde hon spontant komma hit och jag åker till henne redan om 3 dagar igen vilket var planen från början så det blir mysigt när det inte är lika lång tid i mellan denna gången.

Det har varit väldigt höstigt här i norrköping senaste dagarna så hemmakvällar med middag, film och tända ljus har varit det man längtat efter alla kvällar. Första kvällen köpte vi hem thaimat och gjorde nutellatortillas. Såg ett liknande recept av en tjej på hennes instagram fast med marabou i, jag ändrade och la i nutella istället vilket blev helt magiskt. Det var ett tag sen jag gjorde dom nu så det var dags igen. Sist var faktiskt även när Lova hälsade på. Det får helt enkelt bli vår tradition att äta nutellatortillas ihop.

Dagen efter satte vi oss och pluggade här i stan, vi fick mycket gjort och kom en bit in på andra steget vilket även känns så himla spännande! Vi är båda förvånade av hur mycket vi faktiskt kommer att lära oss, så mycket intressant.
Vi tog varsin Chai latte som jag inte druckit sen i början på gymnasiet tror jag, så himla gott men de blir att man nästan alltid beställer en Latte eller cappuccino på rutin liksom.
Efter lite effektivt arbete åkte vi hem för att byta om och åka iväg på yoga, har verkligen börjat älska det och trodde aldrig jag skulle det på det här sättet faktiskt. Innan gick jag mer för att det kunde vara bra för kroppen typ men nu är det verkligen mer för att jag vill och mår bra utav det. Man känner skillnad efter varje gång vilket jag gillar.
På kvällen lagade jag en pasta där vi delade en pizza bredvid, med matkoma slängde vi oss i soffan.

Imorse gick jag och Lova en långpromenad vid strömmen, Bella blev så glad att hon knappt visste vart hon skulle ta vägen haha, hon älskar alla löven som trillat ner på marken och tror nästan att dom leker med henne när dom flyger upp.

Detta vaknade jag till imorse <3

Nu har Lova precis åkt hem, känns verkligen redan så tomt haha. Alltid lika mysigt att ha henne här på besök.
Det positiva med när man haft mycket gäster är att man har så mycket saker att ta igen, som serier, youtube eller poddar som man missat nu under tiden. Man underskattar verkligen egentid ibland, däremot klarar jag ju bara det 1 dag sen blir jag rastlös och måste göra något. Kan verkligen älska ett fullspäckat schema oavsett om det inkluderar jobb, plugg, träning eller saker man hittar på.

Gillar

Kommentarer