Ny vecka

Hej på er, nu är det ny vecka igen och veckorna bara flyger känns det som. Det är redan Mars och även om det känns långt just nu så är nog både våren och sommaren runt hörnet.

Denna vecka händer det egentligen inget speciellt men det känns som en väldigt skön vecka och ser ut ungefär såhär:

Måndag
Jag jobbar öppning till stängning. Kommer hem, lagar mat och slänger mig i soffan med Jordan och Bella. Vi kollar en mysig film och käkar popcorn. En städerska kommer hem till oss och städar, jag har tänkt att jag ska boka en som städar alla hörn, bakom element, toaletten ordentligt osv. Väldigt skönt att det blev gjort och lättare att nu hålla rent.

Tisdag
Jobbar öppning till stängning igen, dvs till kl 19 och efter en hel dag i butiken är jag verkligen helt slut. Man är trött i både huvudet och benen. Men idag kommer pappa på besök så vi kommer umgås med honom, laga mat och sånt där.
Onsdag
Jag är LEDIG. Denna dag har jag tänkt att spendera lite som jag känner för, träna, kanske äta lunch i stan eller något annat trevligt. Ska ringa Lova på facetime så hoppas hon också är ledig.
Vi ska även kastrera Bella på onsdag vilket känns lite läskigt, jag har ju läst lite om det är med att bli sövd och har nog skrämt upp mig själv ganska mycket med tankar som "Är det alltid säkert att dom vaknar igen". Men har iallafall planerat att åka dit lite tidigare för att prata med veterinärerna först och se om jag kan få vara med när hon blir sövd. Har ni gjort något liknade tidigare?

Torsdag
Även på Torsdag är jag ledig och får se lite hur denna dagen ser ut beroende på hur Bella mår. Vill ju inte stressa upp henne eller något sånt om hon nu behöver vila efter operationen.
Jag har iallafall tänk kolla upp lite info om en ny utbildning jag vill gå.

Fredag
På fredag jobbar jag igen, men tror inte det blir en lika lång dag så sen är det självklart fredagsmys. Kanske träffar lite vänner eller något. Vi var dock ute förra helgen med några tjejer här i Norrköping så är nästan mer sugen på en hemmakväll denna helgen. Vi får helt enkelt se.
Lördag
Jobb Jobb Jobb, hela lördagen så det är väl det som händer om man inte blir sugen på något annat trevligt under kvällen!

Söndag
På söndag är jag ledig igen och förhoppningsvis jordan också så då kommer nog vi hitta på något, jag är lite sugen på att gå och käka frukost nån stans i stan.


Vet ni vad, jag behöver verkligen hitta en ny serie. En som man FASTNAR vid, asså ni vet en sån som man inte kan sluta titta på och nästan glömmer bort tiden av för att man ser avsnitt efter avsnitt. Jag har vääldigt svårt att fastna för serier och även filmer så jag behöver något som blir spännande eller bra direkt. Har inte tålamod att "hålla ut" 3 första avsnitten eller första halv timmen i filmen haha! Så har ni tips på en sån serie, TIPSA TIPSA TIPSA!


Nej kolla denna bilden jag fick upp på mina minnen idag, 1 år sen vi hämtade hem lilla älsklingen.

Gillar

Kommentarer