Nya Lägenheten- inspiration och tankar

Nu är det runt 1 år kvar tills vi får tillgång till lägenheten. Långt tid men det går fort. Vi skulle egentligen börja göra lite val till lägenheten nu i vår men pga den krisen vi alla lever i just nu så har det blivit framskjutet. Jag är iallafall ganska säker på hur jag vill att vissa saker ska se ut.

Tycker det är så himla kul att bara sitta och scrolla, ska höra av mig till företagen ändå för att checka lite om vad dom tror och om det jag önskar skulle vara möjligt.

Jag vill exempelvis ha vissa grejer inbyggt och sen byta ut kyl och frys mot en stor dubbel kyl/frys om ni förstår hur jag menar? så att man helt enkelt inte har kylen och frysen bredvid varandra utan allt i samma. Det finns så mycket kul att fixa med och när man väl är i det så förstår man hur mycket olika detaljer och minibeslut man skulle kunna ta. Jag är så spänd och vill verkligen att tiden ska gå fort!

I början var jag inne på mycket mörkt och stilrent men nu har jag nog bestämt mig för att fortfarande köra hyfsat stilrent och minimalistiskt men ljust.

@pinterest

Gillar

Kommentarer