Onsdag

Gooodmorgon på er,
Jag har precis gjort en stor kaffe och satt mig i vardagsrummet framför nyhetsmorgon.
Jag har slängt in en tvätt och börjar planera lite hur jag ska lägga upp dagen.
Det är snart dags att åka hem till Sverige och som jag nämnde tidigare ska jag inte flyga hem med Bella och därför ska jag försöka att dokumentera lite hur det går.

Det är första gången jag gör en sån resa så det ska bli spännande men också läskigt haha. Så de senaste dagarna har verkligen gått till att bara vara förberedd, tänka så mycket som möjligt på att inget kommer gå fel. Det löser ju sig helt enkelt oavsett vad som händer eller hur det går.
Sen har vi passat på att umgås så mycket som möjligt med våra vänner också eftersom att man inte riktigt vet när man ses nästa gång!

Så idag kommer det helt enkelt vara en sån dag då jag bara fixar i ordning det sista. Tvättar allt, packar allting klart osv osv.
Sen ska jag och Jordan bara vara, göra de vi vill och utnyttja tiden så gott det går eftersom att vi inte åker hem ihop denna gången.

Men vi kör lite bilder från senaste dagarna!

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Hej fina. Jag förstår inte riktigt, ska du flytta hem till Sverige nu på heltid eller vilken resa är det du ska förbereda dig på?😃

kram
Biancawaller
Biancawaller,
Hej! Vi åker hem till Sverige för semester, men Jordans schema ser lite annorlunda ut här i Ryssland så jag kommer få åka hem tidigare och planerar även att stanna lite längre sen när han måste vara tillbaka igen😊.
nouw.com/biancawaller