Parkfestival och sommarnätter

Det skriker lycka bland folket, det luktar sommar, solkräm och myggspray. Alla dansar som att det bara var dom på hela plasten, även vi. Jag och tjejerna, ikväll är det bara vi. Vi är här och vi dansar, sjunger med till låtar, dom man kan och dom man inte kan mumlar man bara med. Det är varmt och folk står och försöker göra allt för att lufta sig, sätter upp håret eller viftar med händerna. Sen dansar man vidare och låter det få vara varmt, man vet att det inte är lönt att bry sig. Man köper nåt kallt i baren mellan artisterna, tar luft och går in i folkmassan igen. Människorna runt omkring är överlyckliga. Allt och alla skriker sommar.

Hej fina ni,
Åh dessa dagarna har varit helt underbara. Jag har hängt med tjejerna, hängt vid poolen, varit på parkfestival och inte tänk en stund på vad det är för dag, vad klockan är eller om det är dags att gå hem.
Jag lever för såna här stunder, att vara i nuet, att kunna vara i nuet och inte behöva tänka på någonting annat. Du bara är, här och nu och det enda du vet är att du mår riktigt bra.

Jag har försökt släppa allt annat som innebär ansvar och även om det just nu är ganska svårt att koppla bort livet så har jag faktiskt njutit, TOTALT.

VAD vore livet utan er, älskar er för alltid!!


Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer