Pizza night

Så i fredags gjorde vi Pizza här hemma. Brukar alltid vara jag som står i köket själv och fixar maten just för att jag gärna gör det och Jordan säger att jag bara blir irriterad på honom när han försöker hjälpa till.
Men pizza är ju inte så svårt att göra så jag slängde ihop degen så la vi på alla ingredienser tillsammans <3
Jag gjorde glutenfri pizzabotten och det gick jätte fort, tror det skulle jäsa 30 minuter bara och sen in i ugnen i 15. Vi hade inne den 20/25 tror jag just för att få lite krispiga kanter.
Du behöver iallafall:
4 dl Glutenfritt Mjöl
25 g jäst
1 1/2 dl ljummet vatten
2 msk olja
1/2 tsk salt
Är ni två stycken skulle jag rekommendera att dubbla receptet, vi delade på denna och kommer definitivt göra varsin nästa gång. Nu fick vi äta en gång till senare på kvällen.

Vi köpte färdig Tomatsås till pizza, vet faktiskt inte hur man gör den själv men det kan man säkert också göra om man vill.
Vi hade en massa ost på, Salami och tomat.
Ingen utav oss brukar ha speciellt mycket på vår pizza och jag tar oftast margherita när jag beställer pizza på restaurang, eller då med någon god salami på. Men har aldrig varit ett fan av pålägg heller.

Här ser ni hur jag tog en bild på Jordan, sen hans försök till att ta en bild på mig.

Sen åt vi den framför idol, såå god blev den verkligen! Det blir sån stor skillnad när man gör den såhär själv än när man köper dom färdiga degarna i butik tycker jag. Och ja Jordan förstör typ all sin mat med ketchup tyvärr.

Kram, Bianca

  • Mat

Gillar

Kommentarer