Saker att se fram emot och ny vecka

Heej,

nu är vi inne på en ny vecka igen och detta var faktiskt första gången som jag bara jaha en hel vecka framför mig, vad ska jag göra med all den tiden liksom?

Men igår hade jag en produktiv dag, jag åkte en sväng till Ikea och köpte en ny hylla som vi behövde inne på toaletten. Vi har dåligt med förvaring där inne så det var helt perfekt.

Vet ni att ikea dessutom har börjat med avhämtning? Du kör bara in i garaget och hämtar ut det du beställt, så du väljer "upphämtning" eller liknande i kassan på deras hemsida.

Vi kan kika lite mer på vad jag haft för mig senaste dagarna.

Vi har myst mycket hemma, fikat och kollat serier. Jag är fortfarande i bra fas med plugget och jag och Lova har bokat in en pluggdag ihop denna veckan så det känns bra. Alltid bra att ha små saker att se fram emot hela tiden även om det är saker som annars skulle varit självklart i vardagen liksom.

Jag går en promenad nästan varje dag, det är så mysigt. Är väldigt tacksam att vi kan gå utanför dörren om man jämför med många andra. Jag har även börjat måla lite vilket är kul, älskar att vara kreativ och märker att det gör mycket eftersom att jag med plugget sitter en hel del framför datorn eller ipaden där jag gör mina uppgifter.


Jag köpte föresten öven nya kuddar till sängen igår, stora fluffiga och mysiga. Så nu ska jag bädda rent i sängen, lägga i en ny tvätt och fixa i ordning en av garderoberna och sortera våra träningskläder i olika lådor. Ikväll vill jag göra en ansiktsmask, gå en promenad med Bella och krypa ner i sängen tidigt framför någon bra serie eller film.

KRAM

Gillar

Kommentarer