Semester och att komma tillbaka

Dom 10 dagarna vi såg fram emot så länge gick väldigt väldigt fort, man tänkte att man hade fler dagar på sig att göra saker. Men samtidigt så ville ju jag få ihop hela sommaren på 10 dagar och samtidigt spendera tid med familj och vänner. SÅ mysigt har det varit att få vara hemma, man uppskattar det och underskattar det lika mycket varje gång.
Ni vet det här spontana, man kan höra av sig direkt och 5 minuter senare ses man. Det är nog det jag saknar mest, att det nu måste krävas en hel del planering för att ses. Det ska klaffa med allas scheman, hur man jobbar, vilka dagar alla har ledigt samtidigt osv osv.

Dagen innan vi skulle åka hem passade jag på att träffa alla på samma dag, åkte på ärenden, myste hemma, käkade glass, gick ner vid vattnet, käkade lunch med pappa, kollade film hos mamma och avslutade sen hemma hos Jordan.
Dagen efter tog vi bara all tid till att packa i ordning allting, man hinner verkligen sprida ut sig och packa med en hel del saker på 10 dagar. Jag menar man vill ju ändå ha lite alternativ?

På eftermiddagen åkte vi hem, jag hade helt glömt bort att käka lunch så vi köpte med. Det går rätt snabbt att köra hem faktiskt så länge man har lite bra musik och bra sällskap kan jag tycka att det är väldigt mysigt med "roadtrips" även om vi kört en och samma väg nu ett antal gånger haha.

Ni är vi hemma och tillbaka till lite rutiner ett tag. Tvättkorgen är överfull igen, Bella behöver ordentliga promenader, kylen ska renas och fyllas, jag ska plugga och träna, vi båda ska jobba och sen är det en liten mini semester igen där vi ska njuta av födelsedag och midsommar.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer