Senaste dagarna

Min dator är helt död och jag hittar ingen laddar någonstans i vår lägenhet. Jag antar att vi glömde en laddare henna hos Jordans föräldrar sist vi var där och så måste det ju va, för här är den inte iallafall. Jag kommer alltså nu inte åt mina mejl eller någonting och får göra blogginlägg genom telefonen vilket ger helt fel feeling enligt mig.
Jag kommer iallafall åka hem till helgen så då kommer jag åt en laddare igen, skönt!
Okej, senaste dagarna då?

Jag provade matkasse för första gången, väldigt smidigt och faktiskt kul? Det känns lite som att man shoppar online och mat är ju faktiskt väldigt roligt att handla också tycker jag, älskar att gå i matbutik också men eftersom att jag senaste veckan varit sjuk så var detta helt perfekt för mig.
Jag köpte en hel del frukt och bär och andra nyttiga och bra saker så att jag skulle kunna kurera mig. Mår redan mycket bättre!
Däremot har jag hört mycket om att alla som beställer alltid får perfekta frukter och grönsaker, och det var det också förutom mina mangos som var STENhårda. Kommer aldrig hinna äta dom så får ta med dom till Helsingborg helt enkelt.

Detta har jag bland annat ätit till frukost senaste dagarna, så sjukt gott med chili och salt!

Eftersom både jag och Lova var sjuka hängde vi bara i soffan med täcke hela dagarna. Det har därför inte hänt så mycket här sen jag kom hem från Mexico.
Vi har gjort mycket goldenmilk vilket jag förövrigt nästan druckit för mycket av nu och därför tröttnat lite så känner att jag och goldenmilk får ta en liten paus från varandra. Typiskt mig så fort jag hittar något jag gillar.

Vi byggde även pepparkakshus! Hur mysigt?
Vi gjorde varsin sida men fick tyvärr ingen bild på Lovas, vilket kändes lite synd nu i skrivandes stund?
Ja förlåt för det.

Idag har jag tvättat alla våra grejer från resan och även allt annat som behövs inför nästa resa.
Jag kommer nu behöva packa en vinterväska till mig, en vinterväska till jordan och en Dubai väska till mig som jag ska ta med mig ner när jag åker till Helsingborg.
Jag känner mest att jag verkligen borde börja planera nu för annars vet jag inte hur jag ska hinna.
Men det är en dag imorgon också och då får jag helt enkelt sätta ingång med allt ordentligt.
Det löser sig ju!

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer