Senaste dagarna ur mitt kameraalbum

Nu var det ett litet tag sen vi hördes senast. Hur mår ni?

Jag mår bra och har faktiskt haft en väldigt bra tid senaste veckan trots att ja även vi sitter i karantän. Men vi bor nu tillsammans med våra vänner som också bor här för att göra det lite roligare och för att det på något sätt känns bättre att vara tillsammans alla fyra. Så vi har haft lite mysiga middagar, spelat spel, kollat filmer och serier och löst lite hemmaträning. Ett av våra gästrum är i princip tomt så där styrde jag upp lite gymsal haha. Perfekt ju! Annars rullar det på som vanligt här hos oss, vi är tacksamma att vi är friska och även om man inte får vistas ute bland folk så får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Vi lever på som vanligt med sånt vi brukar göra bara att man är lite mer begränsad. Som sagt är man tacksam att man är frisk och det är så fascinerande att se hur man hanterar det i länder som har det värre, för att inte ens nämna de som är sjuka. Jag hoppas hoppas att detta på något sätt vänder till det positiva snart och att människorna runt om kring oss får det bättre. Det är så svårt att ens uttala sig om detta, tror inte riktigt att man kan sätta sig in i deras sits även om man försöker. Att vara så pass sjuk eller känna att man inte vågar röra sig för att man är i risk zoonen måste vara fruktansvärt. Vi kommer därför inte heller ta någon risk att vistas utomhus för att inte sätta någon annan i risk. Så illa är det inte och om det innebär att man kan hjälpa andra så är det helt enkelt en självklarhet för mig.

Så hur har det sett ut här de senaste dagarna?

Såhär har i princip varje morgon sett ut, kaffe och nyhetsmorgon för att hela tiden ha koll på vad som händer i världen. Vi kollar alltid nyhetsmorgon och har alltid haft det som en mysig grej, men just precis nu är man ju extra uppmärksam.

Jag har fått så mycket mer gjort hemma än vad jag brukar, helt plötsligt försvann tvätthögen snabbare än vanligt haha.

Dom har ju inte speceitll mycket spel här, eller jo det har dom men på ryska.. så vi hittade iallafall jenga och uno! Sen hittade vi faktiskt lite roliga 3D pussel när vi var och handlade sista dagen. Så kul haha, lite mer utmaning än med vanliga pussel.

och kvällarna har ungefär sett utt såhär. Som sagt så är vi väldigt tacksamma över att vi är friska, mår bra och får vara tillsammans. Det som är mest jobbigt just nu är att vi inte vet när vi får träffa familj och vänner igen. Vi tänker på alla er där ute som har det värre, precis som man alltid oavsett borde vara medveten om.


Ta hand om er och var rädda om er så hörs vi snart igen!

KRAM

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha ja, tvätten blir gjord ovanligt fort just nu hehe
nouw.com/johannagrahn