Senaste dagarna ur mitt kameraalbum

Letandet efter vårat perfekta hem har fortsatt, igår var jag och kollade på ett som kändes väldigt bra. Det finns en chans att detta kan var just det vi söker.
Här om dagen var det 28 grader och sol här i Moskva, vi har inte haft jättebra väder sen vi kom hit så jag passade på att ta en promenad i parken. Satte mig på en bänk och lyssnade på 2 olika poddar. Så skönt att inte ha något internet när man är utanför hotellet, kom på mig själv flera gånger att gå in på instagram dock haha. Man gör det på automatik vilket är ganska läskigt...
Även fast jag inte gör så mycket nu under dagarna så är det skönt att fixa till sig lite och ändå få känna sig fräsch!
Annars har mina dagar sett ut såhär ungefär. Det är mysigt att bo på hotell, men det är inte samma sak som när man är på semester. Du har NOLL semester känsla för det enda du vill är att känna dig hemma i staden din kille nu jobbar i och redan har en vardag, där du själv jobbar på att föra allt för att ni båda ska trivas och få en vardag tillsammans. Jag drömmer om att gå stå o vårat egna kök och laga vad jag vill till middag, äta vad jag vill till frukost och välja hur jag vill ha mitt kaffe på morgonen. Jag längtar.
Jag har tagit mig tillbaka till gymmet. Igår körde jag bara styrka för att inte få för hög puls och kanske få ont i halsen igen. Så skönt att få känna sig stark och att vakna med träningsvärk idag.

Jag har börjat kolla lite föreläsningar från skolan för att få någon form av rutin och ändå känna att jag gör något.

Det var en såå fin kväll här igår, jag lät gardinerna vara öppna och låg i sängen för att se solen gå ner. Så mysigt!!

Jag har tänkt mycket på mina mål nu när hösten kommer, tänkte att jag skulle göra ett inlägg om detta här också.

Vi hörs snart,

Bianca

Gillar

Kommentarer