senaste dagarna ur mobilen

Köpte hem en ny bukett till vardagsrumsbordet, så fint tycker jag. Älskar att ha en stor bukett någon stans i hemmet.
Vi fixade lite ärenden på stan, käkade lunch och köpte med en juice hem.

Skor jag gärna hade burit på mina fötter en utekväll eller middag.
Vi gjorde hemmagjord pizza (kommer ett inlägg om det också) som blev såå god, något vi absolut kommer göra om snart igen, kollade idol och avslutade kvällen med att jag fick möta Jordan på FIFA för första gången haha.

Jag hade plugg så Jordan tog med lite snabb lunch hem till mig. Har föresten börjat kolla en ny serie "Svartsjön" som är så spännande, jag blir så jävla skrämd och vill typ inte fortsätta för jag vet att det kommer påverka mig när jag sover själv i lägenheten sen haha. Men kan inte sluta! Däremot har jag hört att säsong 2 inte är lika bra så vi får väl se. Har ni sett den?Hittade denna bilden på mig och Jordan, här hade vi precis träffats och jag tog med honom på min mammas bröllop. Snart 3 år sen. Han hade gått och köpt en kostym och allt bara för denna dagen, hjärtat <3

Idag är det Lördag och Jordans familj kommer hit på besök. Planen är att ikväll gå ut och käka och sen ska jag på bio med några av tjejerna som vi försökt planera nu ganska länge. Inte lätt när man jobbar, pluggar olika osv.
Men ikväll fick vi ihop det och det ska bli super mysigt!

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer