Senaste i mitt kameraalbm

Hej på er och hoppas att ni alla mår bra. Jag mår bra och jag som älskar hemmakvällar och middagar med familj och vänner får ju verkligen se fram emot det på ett annat sätt nu. Eftersom vi inte går utanför huset blir dagarnas och kvällarnas höjdpunkter just hemmamys och middagar.

Men vi har det väldigt bra och spelar spel, dricker cola zero, vin och äter god mat så det finns ingeting att klaga på här.

Eftersom att jag pluggar på distans har det inte påverkat mig alls, utan jag har kunnat plugga på som vanligt och har dessutom haft ännu mer tid för plugget än annars vilket har varit så så bra.

Vi har byggt lite mer roliga pussel haha. Detta är verkligen tidsfördriv , klockan bara tickar och tiden går så fort och hjärnan får jobba lite.

Annars har vi tagit lite promenader i vårat område och tränar jag på eftermiddagen lägger jag mig alltid i badet. Jag är nog ingen badare egentligen men Jordan la sig i badet här om kvällen och jag stod i duschen men det såg så mysigt ut att jag var tvungen att hoppa i. Sen har det bara fortsatt och jag är verkligen i en period nu där jag uppskattar badkar haha.


Vad har ni haft för er senaste dagarna?

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Mysiga dagar du verkar ha haft! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv