September för ett år sedan

Okej så i September för ett år sedan var det fortfarande sommar i Helsingborg. Jag hade en bra bränna och jag minns hur jag satt och var SÅ varm på den här matmarknaden. Men oj så mysigt.
Jag tycker dock att jag ser yngre ut på den här bilden än jag gör idag, men man kanske lättare ser såna förändringar på sig själv också.

Vi var på roadtrip i Stockholm, jag hade precis kapat av håret vilket jag där och då trivdes så himla bra i. Jag hade tydligen någon grej för omelett i september, hittade en hel del bilder på det i mitt kamera album men dom som känner mig vet att jag aldrig aldrig skulle få för mig att äta omelett egentligen. Har aldrig tyckt att det varit gott så vet inte riktigt vart denna period kom ifrån haha.

Jag och Jordan hängde en hel del på golfbanan i slutet på sommaren. Det var så mysigt att vara bara vi, däremot slutade det med att jag istället hängde med honom och typ slog lite bollar för skoj skull. Jag har tyvärr inte tålamodet...

Men här kommer jag ihåg att det kunde vara riktigt kallt mot kvällarna på golfbanan, jag höll på med mitt gröna kort under den här perioden och kvinnan som hade mina lektioner påpekade alltid att jag hade för lite kläder på mig haha!
Envisades väl om att det fortfarande var sommar.
Men hur fint? Ser ni hur löven börjar falla av träden?

Jag hade ett bra flow i min träning och träffade alltid tjejerna efter frukost för ett träningspass.
ÄLSKAR rutiner.

Sen något väldigt viktigt hörrni, det var i denna perioden som jag skapade min älskade favorit pasta. Jag lever och andas pasta arrabiata, jag själv tröttnar aldrig men Jordan kände att ”okej nu kanske vi ska äta nåt annat” så jag experimenterade lite och då blev det denna. Man skulle kunna säga att det är en KRÄMIG pasta arrabiata. Oj oj oj så bra den är. Har till och med lagt upp receptet på bloggen ifall ni är sugna på att prova.

Nä men jag vet inte vad jag ska säga om dessa bilderna. Mitt hjärta blir helt varmt.
Bella var iallafall redo för sin första höst.

Det här saknar jag så så mycket. Detta var en period som jag kom tjejerna i Norrköping väldigt nära. Och oj vad vi inte ens kunde föreställa oss vilken tid vi hade framför oss.

Det är sjukt det där hur man bara träffar människor i livet längs olika vägar. Det är så självklart nu att dom är en del av mitt liv, men för ett 2 år sedan hade jag ingen aning om att dom skulle komma att betyda så mycket idag.

Men gud vilket trevligt bakis häng. Baguette är ju svårslaget, pucko är svårslaget (dricker dock aldrig det), och sen nutella. Herregud vad gott tänker Bella.

Sen började hösten sakta men säkert dyka upp. Jag och Jordan var ute väldigt mycket denna perioden kommer jag ihåg, åkte till parker med Bella, var ute och käkade lunch, fikade och hittade på saker. Älskar verkligen känslan och övergången från sommar till höst.
Det är den perioden vi är i nu också och jag får på något sätt så mycket energi av det.
Ser fram emot vad denna hösten har att erbjuda, det kommer bli helt nytt här nu så vi har ju ingen aning. Spännande!!

Hoppas ni tyckte att detta var lite roligt att se, isåfall kan det vara kul att göra på fler månader. Roligt att titta tillbaka på lite kortare perioder ibland, man bli chockad av hur mycket som faktiskt händer på bara ett år. Detta känns som igår liksom haha.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer

Lovaloebbert
Lovaloebbert,
Detta va sååå bra! Gör fler sånna 😍
nouw.com/lovaloebbert