Serietips!

Hej på er och hoppas att allt är bra med er,

vad har ni för er??

Jag är verkligen en sån som hellre kollar en bra serie än en film. Jag älskar filmer också men jag vill gärna ha en fortsättning och blir besviken när filmen väl är slut just för att jag vill se mer. Det är så sjukt också när man ser en serie och verkligen lär känna karaktärerna, då kan jag sakna dom sen haha. Känner ni också det? Jag tänkte iallafall tips om lite serier jag sett och gillar så kanske det finns något ni inte sett redan. Förhoppningsvis iallafall.

DNA

En serie vi nyss såg klart, finns på SVT och blev bara bättre och bättre. Den har en väldigt bra och stark handling som även den växer under seriens gång. Faktiskt väldigt bra! Det är en säsong på typ 8 avsnitt så man ser lätt igenom den på en dag om man inte har något annat för sig eller som dom flesta nu som sitter i karantän.

Innan vi dör

En av de bättre serier jag sett, speciellt i svensk väg. Så bra skådeleperare och grym handling.

Greys anatomy

Åh älskar greys. Detta är ju typ som att kolla på vänner, gossip girl eller någon annan sån vanlig gammal serie. Dock kommer det fortfarande nya säsonger till greys. Jag började kolla denna när vi bodde i norrköping och har fortfarande inte hunnit ikapp haha. Men den är så mysig och man lär verkligen känna karaktärerna på djupet. En sån serie man alltid har och kollar då och då.

Blacklist

Kriminalserie som ger twist efter twist hela tiden, även om det är lite samma handling hela tiden där man får följa nya fall så får man fortfarande följa karaktärernas privatliv där det händer en hel del.

Power

En av de absolut bästa serier jag sett. Älskar denna serien.

Kalifat

Så bra och så viktigt. Också en miniserie som man lätt kan se på en eftermiddag eller så.

Bron

Nu var det längesen jag såg denna men det är en serie man inte får missa. Det tar lite tid att komma in i den men när du väl lär känna karaktärerna är den grym.

Modern family

En serie som alltid funkar. Rolig, lättsam och perfekt längd på avsnitten.

bonusfamiljen

Lite samma med denna fast på svenska. Lite samma stuk även som solsidan, man får följa vanliga svenska familjer. Egentligen inte en BRA serie men den är väldigt mysig och lättsam.

Eagles

Ungdomsserie som jag slängde på under karantänen i Ryssland, lite små mysig och bra när man inte har något annat att se. Avsnitten är korta så den är perfekt att bara slänga på.

Gillade ni störst av allt kommer ni nog gilla denna också.


Har ni några tips eller har ni sett någon av dessa? vad tyckte ni??


KRAM

Gillar

Kommentarer