SIXTY & Brunch

Jag började helgen med att slänga ihop en chokladkaka. Jag älskar allt som har med sötsaker att göra. Godis, choklad, snacks. Men när jag ska köpa bakelser eller fika så gör jag det hellre själv. Det är kul, mysigare, förhoppningsvis oftast godare och att kunna säga att man bakat det själv känns ju ändå liiite bättre haha.

Det blev en choklad/brownie kaka med karamelliserade mandlar. Alltid bra att ha sånt här hemma för att kunna plocka fram när man har gäster.

Vi har varit och käkat på en av våra favorit restauranger här i Moskva. En av de vi brukar ta med våra gäster till, däremot börjar det bli dags att prova lite nytt som vi kan visa nästa gång.
Vi äter inte jätte ofta ute så det blir att man går till de man vet att man gillar, speciellt om vi har gäster och vill vara säkra på att det är något även dom gillar.
Sen har Jordans mormor varit här och fikat!

Sen var det brunch! Detta var däremot ett nytt ställe vi inte provat innan men hört väldigt mycket bra om. Ett mysigt ställe där dom hade julpyntat, det fanns hur mycket kakor och tårtor som helst. Frukosten var såå god och pannkakorna var MAGISKA.

Nu är helgen slut. Vänner och familj har åkt tillbaka till Sverige och det är en ny vecka.
Jag började dagen med ett PT pass som jag först inte alls kände för, men är glad att jag gick dit. Det är nog en bra grej med att ha PT, man vågar inte riktigt ställa in haha.
Nu ska jag lägga ifrån telefon och dator, sätta mig en timme eller två och intensivt plugga.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Men åh så mkt gott, ge mej allt! Och brunch är det bästa 👌🏽
nouw.com/fanip