Sjukaste pastan och myshelg

Hej från hotellsängen som jag fortfarande lever mitt liv i, vi har alltså fortfarande inte hittat något boende... jag har gått och blivit sjuk och är därför ännu mer begränsad just nu. Men hoppas att allting är bra med er och att ni haft en underbar helg!

Jag har faktiskt haft en väldigt bra helg trots att jag just nu är genomförkyld. Jag och Jordan åkte in till stan för att kolla läget lite och käkade en mysig lunch. Är det något jag älskar i matväg så är det verkligen stark mat, så en av mina favorit pasta rätter är pasta arrabiata som jag både lagar hemma väldigt ofta men beställer även det på restaurang väldigt ofta. Kanske till och med lite för ofta. Men det är en sån rätt jag aldrig tröttar på, har ni också någon sån favorit som ni kan äta hela tiden?

Iallafall så bad jag om extra stark denna gången (ni som ätit arrabiata vet att denna är ganska stark i sig själv från början) för att bli frisk och typ döda alla bakterier. Jag brukar tycka att dom är lite för lite starka så brukar be om mer annars också men denna gången hade det nog räckt med originalet för herregud vad stark den blev. Jag kunde äta lite mer än halva och blev inte ens frisk dagen efter heller.

Före mat och efter mat haha.


Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ligger nerbäddad i sängen. Jag snittar typ 2/3 duschar om dagen för det är verkligen det enda som funkar mot mina igentäppta bihålor. Imorgon är det match och sen ska jag äntligen gå på visning kommande dagarna, jag har dessutom riktigt bra känsla inför dessa så jag hoppas hoppas. En liten kort uppdatering, finns liksom inte så mycket inspiration här från hotellrummet. När jag är frisk igen ska jag visa er lite mer av staden och vad jag gör om dagarna nu för tiden. Kommentera gärna om det är något ni saknar och vill se mer av!

Nu ska jag fortsätta kurera mig och hoppas på att jag vaknar hyfsat frisk imorgon.

Kram, Bianca

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer