Sjukt fula Muffins och Lediga dagar

Hej på er, Jag har haft helt magiska dagar senaste veckan. Vi spenderade ju som ni vet helgen i Helsingborg och sen i måndags när vi kom hem har jag varit ledig! Vilket har varit så himla mysigt och skönt.
Idag har jag liksom hunnit med att äta mysfrulle med Jordan, fixa tvätten, gå på match OCH baka muffins. HUR mysigt. Älskar de dagar där man bara kan strosa runt hemma och fixa lite.

Hur fula blev dom inte?? haha. Grejen är att vi har inga plåtar, vilket jag inte riktigt förstår när jag tänker efter. Så jag fick ju sätta muffinsformarna på gallret så allt rann liksom ut på sidorna och vissa muffins blev helt avlånga. Men vet ni vad, goda blev dom!
Dom var faktiskt jätte goda och jag var i så bra mode så jag gjorde även dladdkakemuffins som också blev sjukt fula men goda. Det är ju ändå det som räknas?? 😂

Vi har även ätit lite indiskt, så gott!

Igår träffade jag Sara på lite lunch och sen gick vi en stund i stan, eller rätt så länge faktiskt. Jag köpte på mig lite målargrejer, hur kul?? Lite färger, dukar osv. Tänkte jag skulle ge mig på det idag. Jordan spelar rätt mycket här hemma och har ibland som ett delat förhållande med sitt playstation så jag kände att jag får hitta mina egna grejer när han sitter och spelar, just nu har jag ingen serie heller jag kollar så fick helt enkelt komma på något nytt.

Kram

Gillar

Kommentarer