Skokärlek och Hudvård

Gjorde två nya beställningar i veckan och tänkte att det kan var kul att visa upp, så mina senaste beställningar från Nelly och Skincity.

NLY Shoes / NLY Shoes

Kan tyvärr meddela att stövlarna är slutsålda men fick hem dom nyligen och dom var DÖsnygga på. Kommer lätt bära dom barbent till något oversized.
Och sandaletterna är ju bara helt perfekta sommarskor, vad mer behöver man säga.

Okej så jag har sen en kort tid tillbaka börjar med Paulas Choice och det är det BÄSTA jag någonsin gjort. Jag har fått lägga en hel del pengar på detta men det har varit så sjukt värt det. Jag har testat hur många hudvårds serier som helst och har nästa varje gång känt att "Shit vilka onödiga pengar jag lagt på detta.." MEN detta, oj oj oj!
Jag har verkligen hittat det som passar mig, och jag den här moisturizern är SINNESSJUK. Jag har aldrig känt mig så återfuktad av någon kräm innan. Den är så lätt på huden och känns inte fet men återfuktar och ger ett sånt lyster som om det vore en fet kräm, förstår ni?
Sen har ja även fastnat en del för ansiktsmasker och tycker det är både mysigt och skönt och funkar dessutom väldigt bra på min hy. Denna pumpkin masken har jag däremot inte provat innan så det ska bli spännande.

Jag handlar inte jätte ofta i butik utan mer på nätet så tänkte det kunde vara lite kul att få se så här istället.
Kramis

Gillar

Kommentarer