Sommardagar i Falkeberg

Låt mig få visa er dom mysigaste sommardagarna någonsin. Ni vet när man umgås med människor man verkligen tycker om, man kan vara sig själv och man vet om att man har kul. Du behöver inte tänka på tiden för du vet att du ändå är ledig imorgon, det är varmt och man bara känner vilken glädje som sprider sig kring alla som är där med dig. Såna dagar har vi haft nu, först i Falkenberg och sen i Helsingborg. Men för att det inte ska bli alldeles för långt inlägg så börjar vi med Falkenberg.

Innan varje middag samlades vi på någons balkong, tog fram glas och öppnade en flaska. Sen satte vi oss i eftermiddagssolen och NJÖT.

Killarna var ju på träningsläger men vi tjejer hade semester och det var vi noga med att både visa och leva upp till. Det skulle kännas att det var semester, och det gjorde det kan jag säga.

Vi badade och hängde på stranden innan middagen, alla stod i sina morgonrockar från rummet, tog ett dopp och kollade sedan på när de andra spelade fotboll på stranden.
Första dagen hade vi hängt i stan och köpt på oss både dricka och snacks så då satte vi oss på balkongen efter middagen och spela spel. Bara vi tjejer <3
Här satt vi tills solen gick ner, det började ösregna och vi började frysa.

Sista kvällen var det middag för alla så vi samlades nere i restaurangen, alla sommarfina och fixade inför kvällen. Det serverades vin och öl under varmrätten, sen gick vi vidare till efterrätt och sen till drinkar. Det spelades musik och vi satt vid sitt bord som sedan blev till att man flyttade runt till andra bord, spelade biljard, gick ner på stranden och hängde där inne igen. En sån mysig och bra kväll, vi tog bilder för att minnas detta. Känns så sjukt att man aldrig skulle ha träffat dessa människor om det inte vore för att vi flyttade hit? Ja det känns verkligen sjukt. Vad livet kan ge.

Kram,

Bianca

Gillar

Kommentarer