Söndag!

Vad ska du göra idag?

Idag har jag inga specifika planer. Jag ska ha en vanlig mysig söndag helt enkelt.
Solen lyser just nu ute och jag är sugen på att antingen ta en promenad, fixa lite ärenden eller ta en lunch med en kompis. Hmm, det känns som en väldigt bra dag iallafall och ska försöka vara så effektiv som möjligt men ändå ta dagen lite som den kommer.

Vad har varit bäst i veckan?

Att jag fick börja veckan med lite tid tillsammans med Jordan. Även om det nästan är jobbigare att säga hejdå igen utan att man vet när man ses igen så skulle man ju aldrig välja bort att få ses några dagar.

Var och hängde med pappa här om dagen vilket också var en mysig dag men fika och lunch.

Vad har varit sämst i veckan?

Att bo i resväskor. Det är ju tyvärr mitt liv när jag är hemma i Sverige, känns som man går i samma kläder, tvättar samma kläder och samtidigt glömmer man hälften för att det ligger längst ner i nån resväska eller i nåt hörn Haha.
Annars har jag haft en väldigt bra vecka där jag umgåtts mycket med människor jag tycker om vilket alltid ger mig extra energi!

Veckans tips?

Lägg en ansiktsmask då och då, det är så mysigt och blir som en lyx i vardagen. Jag brukar köpa sheet masks hos min hudterapeut för att då vara säker på att det är något bra. Annars älskar jag glamglow och Peter Thomas Roth, då köper man en burk som räcker lite längre!

Vad längtar du efter?

Nu längtar jag faktiskt lite tillbaka till Ryssland. Man är ju så dum där för jag vet att jag kommer längta tillbaka till Sverige sen igen och nu saknar jag mina rutiner i Ryssland. Men som tur är så är det inte speciellt lång tid tills vi ska hem igen när vi väl är tillbaka i Ryssland så jag ser fram emot att våren kommer, få tillbaka riktiga rutiner osv.

Sen längtar jag efter att få träffa min mamma igen, även hon har flyttat utomlands nu för jobb vilket gör det lite svårare för oss att ses.
Men vi har båda sagt att vi ska försöka hälsa på varandra så jag hoppas att jag kanske kan åka till henne nåt under våren/ sommaren.


Vilken låt har du lyssnat mest på denna veckan?
Dessa två:

Vad ser du fram emot inför kommande vecka?

Jag åker till Amsterdam tillsammans med några andra tjejer där vi ska njuta av god mat, shopping och häng!

Bild från när vi bodde i Holland. Känns verkligen som en helt annan tid i mitt liv och har faktiskt inte varit i Amsterdam sen dess!

Hur har eran vecka varit??

KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer