Söndagslistan

Hänt i veckan:
Det känns som att det inte hänt alls mycket denna veckan samtidigt som den gått väldigt fort. Vi började veckan med att prova det nya stället som öppnat nedanför oss, det blev både lunch och kvällsmat där för att hinna prova allt haha.
Annars har jag haft mycket tid för mig själv vilket har varit viktigt på något sätt, tror att jag omedvetet behövde det då jag haft mycket tid att fundera och tänka över saker som tidigare stressat mig lite.
Jag har hängt mycket med tjejerna vilket också har känts viktigt, det är en sån trygghet att veta att man alltid har människor man trivs med runt om kring sig. Vi har liksom levt lite samboliv nu medan allas killar är iväg.


Veckans bästa:
Mina pass på gymmet har varit så bra denna veckan, jag har gått dit ovh verkligen känt mig stark. Inte känt något press på att jag måste göra något eller bränna en viss mängd kalorier utan bara kört på och som sagt, känt mig stark!


Veckans tanke:
Jag har tänkt väldigt mycket denna veckan, tankar som är väldigt blandade. Både rädsla och motivation. Jag har en känsla av att det kommer hända något inom närmsta tiden och jag känner en extrem utmaning men även att det kommer vara en stor möjlighet för mig att utvecklas som person. Jag har en känsla av att jag kommer få ta stora beslut som kan innebära en stor förändring i mitt liv där jag även kommer nå ett stort mål som jag haft hela livet.
Men än så kan jag inte förklara det just nu men så fort jag får ordning på mina funderingar så kommer jag att uppdatera kring det här. Just nu känner jag mig bara så extremt vilsen men samtidigt så extremt säker i något på samma gång, har ni också känt så?

Veckans look:
Denna veckan har det varit så sjukt växlande väder, det är varmt men inte väder för att åka och sola, det är liksom moln och sol vart annan sekund. Men förra veckan hade vi två dagar där jag hängde i solen och ändå fick lite färg, och här om dagen provade jag en blå klänning jag beställde hem som jag älskade! Så otroligt fin färg, jag kände mig både lite solbränd, fräsch och fin när jag tog på mig den.


Just nu:
Just nu sitter jag i köket (min favoritplats i lägenheten) och väntar på Lina. Vi ska gå till ICA och handla hem lite snacks för att sen kolla sista matchen tillsammans. Även Amanda kommer hit och jag fixade ihop en kladdkaka igår som jag tänkte bjuda dom på.
Först ska jag hänga tvätten, duscha och klä på mig!

Det jag ser fram emot kommande vecka:
ÅH, att jordan kommer hem och att familjen är samlad igen. Laga mat här hemma, äta ihop och kolla serier. Vardagen ni vet, vardagen som är så viktig att älska. Sen får vi en hel del besök kommande vecka och veckan efter det vilket också ska bli roligt. I slutet på veckan åker jag hem till Helsingborg för att gå på bröllop, det ser jag också väldigt mycket fram emot, kul att träffa Emilia igen och jag åker faktiskt hem en dag tidigare för att hinna träffa Lova också.
Känner på mig att det kommer bli en händelserik vecka med en hel del inplanerat, vad har ni för planer??

<3.

KRAM

Gillar

Kommentarer