Stockholm weekend

Heej fina ni,
Jag har haft en så bra helg i Stockholm och är nu tillbaka i Helsingborg igen. Jag har ändå tagit lite bilder så vi kikar!

I fredags tog jag flyget till Arlanda och kom fram till hotellet på eftermiddagen. Mötte upp Lova som skulle sova med mig första natten och det blev en så mysig kväll. Vi gick lite på stan, jag fick med mig ett par magiska skor som jag längtat efter länge. Vi köpte lite snacks och mat som vi lämnade på hotellrummet innan vi gick bort till Berns för att byta miljö, dricka bubbel och prova några förrätter.
Här satt vi och pratade ikapp vad vi inte hunnit under denna perioden vi varit ifrån varandra, så så mys.
Vi gick tillbaka till hotellrummet för idol, kvällsmat och snacks!

Sen var det Lördag och dags för babyshower för älskade Elin.
Jag och Lova käkade frukost på hotellet innan jag gjorde mig i ordning, blev hämtad av Sara och Fanny som jag inte heller träffat sen i somras när dom var här och hälsade på. Sen åkte vi och plockade upp cupcakes jag beställt och sedan mot Babyshowern!

Efter babyshowern mötte jag upp Bella och vi hade en så bra kväll framför oss. Vi började med lite bubbel på hotellrummet när vi gjorde oss i ordning, Semira kom dit och sen gick vi mot Kasai. Käkade lite sushi och gick sedan vidare och var väl hemma runt 5.. Har egentligen inte mycket fler bilder att dela med mig av från kvällen än den här som var någorlunda okej att dela med sig av haha. Nog om det!

Sen blev det söndag och vi vaknade till ett soligt Stockholm, vi skulle inte flyga förens 21 så vi bestämde oss för att göra så mycket som möjligt av dagen. Jag och Bella mötte upp Lova på glashuset där vi pratade om kvällen och bara hängde.

Vi gick mot stan och kollade lite butiker innan vi mötte upp Semira för lite fika. Den här fikan var så välbehövlig och det var så mysigt att bara hänga här innan vi skulle åka mot flygplatsen. Eftersom vi mötte upp semira hade vi även här mycket att prata om från kvällen haha.
Men sen åkte helt enkelt jag och Bella mot flyget och landade någon gång vid 22.30. Helgen gick verkligen så fort men ändå har vi hunnit med väldigt mycket vilket känns kul!

Hur har eran helg varit??


KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer

DiaryofMalin
DiaryofMalin,

Vilken mysig helg! Älskar diin blåa klänning <3 vart har du köpt den?

nouw.com/diaryofmalin
Biancawaller
Biancawaller,

Åh tack! Den kommer från Zara men finns tyvärr inte kvar 😟 men den kanske kommer in igen?? Håll utkik!❤️ KRAM

nouw.com/biancawaller
Minsambosmat
Minsambosmat,

Heej, hittade din blogg av en slump och ser att vi båda besökte Glashuset i helgen och åt samma lunch 😄 visst var räksalladen god 👌🏻 /Julia

nouw.com/minsambosmat
Biancawaller
Biancawaller,

Heej, åh vad kul! Ja men den var helt magisk😍

KRAM

nouw.com/biancawaller