Student och brödkultur

I onsdags var det student här i Helsingborg men mer och mer börjar det ju trappas ner på folk man känner som tar studenten. Sen är det mer familjevänner eller småsyskon som man ska fira, vilket även det är väldigt roligt hur man får se alla växa upp!


Efter lite studentfirande bestämde jag och Lova oss för att dra ner mot stan innan solen hann gå ner, vi satte oss på en uteservering vid stranden och njöt av drinkar och vin. Vi satt och nästan svettades när vi först kom dit vilket var helt sjukt, längesen man kände denna värmen i Sverige och i och med att vi bor så nära havet här i helsingborg så skulle man lika bra kunna befinna sig utomlands någonstans just såna här dagar. Helt fantastiskt och det blir en helt ny stad.

Oj oj oj, jag kan lova er att detta var en av de bästa kvällarna i mitt liv. En kväll jag verkligen kommer minnas för alltid. Vi satt kvar här, ja vet inte ens hur många timmar eller när vi kom dit eller gick hem haha? Men finns nog ingeting jag och Lova inte pratar om över en flaska vin.

När vi trodde kvällen gick mot sitt slut dog vi in mot stan där vår kväll istället började, hörde av oss till min bror som vi hängde med lite överallt, kollade på alla studenter och hann även med att dansa lite. När det istället gick från kväll till morgon följde jag lova hem, kramade henne hejdå och hoppade in i en taxi.

Igår var vi och firade mamma lite grann hemma hos henne där vi käkade god middag och efterrätt, så mysigt att samlas allihopa och bara hänga. och Inatt åkte Jordan iväg på en mini weekend. Jag planerade lång promenad med Lova men när vi vaknade öste det ner så vi drog istället till brödkultur och käkade frulle.
Jag kom nästan precis hem men slocknade en stund och vaknade nu, idag har jag faktist planerat att plugga hela dagen. Har så himla mycket inspiration och känner även att jag har energin till att få gjort en del idag vilket jag älskar. Så nu ska jag göra en kopp kaffe,
hoppas ni får en bra lördag!
KRAM

Gillar

Kommentarer