Tacos och plugg

Hej vänner, hoppas allt är bra med er!
Sen sist har det inte hänt så mycket i mitt liv, jag har haft väldigt mycket plugg och bara velat bli klar med allt så snabbt som möjligt för att kunna gå vidare till nästa steg. Så det är liksom vad jag gjort senaste dagarna, speciellt i inredningskursen har det blivit väldigt mycket småfix inför de sista inlämningarna.
Har ett jag ska fixa med idag så tänker att det får komma upp på här på bloggen sen så kan ni få se, kul!

Utöver plugget har jag och Jordan hängt mycket hemma, det var match i söndags så vi har mest haft seriemaraton, han har spelat Playstation och jag har som sagt pluggat. Så mina outfits har för det mesta bestått utav en tjocktröja och mjukisbyxor eller morgonrock, hade ju varit lite kul dock om jag faktiskt la ut och visade hur mina olika ”hängahemma” outfits ser ut haha.
Igår var jag och staga en 2:a här i Norrköping, blev väldigt bra och för någon anledning lärde jag mig väldigt mycket av just denna! Så kul när man lär sig saker genom att göra, sånt man aldrig skulle tänkt på innan liksom eller på samma sätt förstå när man bara gör det utanför det praktiska.
Jag var hemma vid 5 tiden och sen blev det tacoshäng och serie i soffan resten av kvällen.

Idag är planen att ta mig till gymmet som faktiskt var ett tag sedan sist, jag ska fixa med ett projekt här hemma, kanske ta en lunch i stan och eftermiddagen har jag inte riktigt tänkt på än. 

Kram, Bianca 

Gillar

Kommentarer