Tillbaka i Moskva

Efter några dagar i Norrköping för att packa ihop lägenheten åkte jag ner till Helsingborg för att lämna lite saker och få gosa med Bella. Min älskade lilla tjej, längtar så tills vi kan ta med henne hit.
Det är så skönt dock att få vara tillbaka här igen tillsammans med Jordan efter den senaste veckan där jag haft saker hela tiden. Inte nog med det så tog jag såklart fel väska igår på flygplatsen, öppnade den imorse för att Jordan skulle ha något och jag bara ”vänta va? Vad fan är detta? Det är någon som lagt något i min väska...?” Men så var det ju inte utan jag hade tagit fel haha:)))
Vi åkte tillbaka med den idag och efter lite krångel så fick jag äntligen tillbaka min.

Men som sagt är det väldigt skönt att vara tillbaka här, jag känner att jag vill få ordning på saker och om allting går som jag tänkt har vi lägenhet redan denna eller nästa vecka. Men nu har jag väl antagligen jinxat det också.

Jag passade på att prova hotellets gym idag och sprang av mig en del, det är verkligen det jag behöver mest när jag är i en stressig period. Springa av mig ordentligt eller gråta ut haha, får alltid alltid ny energi efter. (Insåg att jag såg ganska dyster ut på min gymbild men var nog bara koncentrerad på att ingen skulle märka hahah)

Jag var först klar men sen kände jag mig inte trött i benen och hade för mycket energi för att gå upp på rummet, så jag sprang en kvart till.
Satte mig på rummet, kände att jag behövde äta något och kollade i minibaren ”yes nötter!!” Tar en tugga och tycker att det smakar lite konstigt, kollar datumet, dom gick ut i APRIL.
Tänkte skitsamma och hoppade in i duschen istället. Skrubbade mig, hade i inpackning, rakade benen och allt sånt där.

La sedan en ansiktsmask och kollade youtube. Jordan är och tränar så jag tar det bara lugnt på hotell rummet och väntar på att han ska komma hem.
Ska snart göra mig i ordning för ikväll då vi tänkte prova en av restaurangerna här på hotellet,
mysigt!!

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annie
,
hej, var kommer träningskläderna som du har på bilden ? 😊
Biancawaller
Biancawaller,
Hej! Dom kommer ifrån H&M 😘
nouw.com/biancawaller
Biancawaller
Biancawaller,
Byxor: https://m2.hm.com/m/sv_se/productpage.0740498001.html

Topp:
https://m2.hm.com/m/sv_se/productpage.0767687001.html
nouw.com/biancawaller