Tillbaka till verkligheten

Heeeej på er!!
Vi kollar tillbaka lite på bilder jag har i telefonen från vår weekend, vet inte riktigt hur jag ska börja förklara så känns lättare att visa er lite bilder istället!

Tidigt på Fredag morgon blev vi hämtade och körda till flygplatsen, ni vet ju själva känslan när man är påväg någonstans. Man ser så mycket fram emot allting, iallafall jag. Jag älskar alla steg när man reser, från att man ska stå och packa ihop, planera till att man sen är påväg och ska checka in, man går och kollar i lite butiker på flygplatsen, äter frukost eller fikar. Såå mysigt!! Allting känns liksom bara KUL.

Vi landade till helt perfekt väder, gick direkt ner till poolen och bara mös i solen.

Dagen efter vaknade vi till denna frukosten, som vanligt är jag och Jordan först på pannkakorna.

Vi har ätit så bra middagar och utan tvekan haft två av de bästa kvällarna i våra liv, kommer alltid minnas denna resan. Vet inte riktigt varför men det bara blev så spontant, ingen planering, man hann inte vänja sig vid att man skulle åka eller inte heller tänka vart man skulle åka. Det bara blev så bra, allting.

och som jag även skrev i förra inlägget har vi haft magiska dagar i Сочи.
Men allt kommer till ett slut och nu ska vi bara maxa vardagen här tillsammans innan jag måste åka tillbaka till Sverige. Mitt visum går ut och eftersom att jag och Jordan inte har samma typ av visum (eftersom att vi inte är gifta) så måste jag åka hem tidigare.

Tiden har gått så himla fort och man har inte riktigt hängt med på att vi nu är där, jag måste börja packa i ordning allt som ska med till Sverige. Jordan kommer ha en massa träningsläger och jag kommer vara kvar i Sverige under den tiden så det är mycket som ska med och dessutom olika grejer.
Detta blir första gången vi är ifrån varandra en så lång period sen tiden i Holland typ.
Det kommer bli en utmaning men samtidigt vet jag att vi kommer lösa det på bästa möjliga sätt, det är sånt här som gör att man växer tillsammans och vi har gjort det förr så jag tvivlar på att det skulle vara något problem även om det självklart är tråkigt.

Jag ska ta tåget hem med Bella eftersom att hon inte får flyga. Sen 10 dagar senare kommer Jordan hem till Sverige och då ska vi bara göra allt av dagarna vi har hemma tillsammans med familj och vänner.

Jag har inte riktigt funderat på hur mycket jag faktiskt kommer behöva ha med mig hem haha, vi ska på resor men också vara hemma i Sverige där det är vinter och iskallt. Men det löser sig!
Helt sjukt att det kommer vara påväg mot vår nästa gång jag låser upp dörren är i Moskva.
Shit vad tiden går fort!

Idag hade jag ett av de tuffaste passen med min PT, Imorgon väntar lektion och plugg tillsammans med Lova. När jag varit duktig och fått det plugg jag vill gjort, ska jag Julbaka med tjejerna här i Moskva!

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer